dr. gora dmitrij

Pácienseink véleményei

3

Nagyon szépen köszönöm Gora Dmitrijnek! A kezelések után, végig tudok aludni egy éjszakát, nemcsak a lakásban vagyok, hanem letudok menni a boltba járókeret és bot nélkül!
Elmúltak a fájdalmaim a derekamon és a lábamon, végre érzem a lábamat és biztonságosan tudok járni! Nagyon örülök, amikor nincsenek fájdalmak és szabadon tudok mozogni az életben!
Hálás vagyok és csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek gerinc problémái vannak!

Ágnes

Magyarország

Tibor

Magyarország

Köszönöm szépen Gora Dmitrijnek! Hogy meggyógyított engem, amikor mások lemondtak rólam! Megszűntek a nagy fájdalmak a nyakamon és a jobb vállamban, teljesen elmúlt a kéz zsibbadásom! Most nemcsak fájdalommentesen alszom és dolgozom, hanem újra motorozok.

Nagy derék és láb fájdalmak teljesen megszűntek! Nehezen tudtam járni most újra kertészkedem és járok korlátok nélkül!Nagyon hálás vagyok Gora Dmitrijnek!

Sándor

Magyarország

Márta

Magyarország

Nagyon hálás vagyok Gora Dmitrijnek!
Kb: 20 éven keresztül szenvedtem nagy fájdalmaktól és senki nemtudott segíteni! Dmitrij segítségével, teljesen meggyógyultam és könnyen sétálok minden nap a városban! Először elhoztak engem a Dmitrijhez nem is tudtam menni! Most a fájdalmak teljesen megszűntek! Nagyon szépen köszönöm! Már az első kezelés után tudtam magamtól hazamenni!

Nem bírtam hosszan állni, minden nap olyan volt, mint a pokol! A kezelések után, abszolút minden olyan lett, ahogy régen volt: könnyű járás, állás és ami a legfontosabb – ujra alszom! Köszönöm, 3 évig nem tudtak segíteni rajtam!
Most újra egészséges ember vagyok, hála neked Dmitrij!

Róbert

Magyarország

Ilona

Magyarország

Amikor először találkoztam Gora Dmitrijvel, olyan nagy fájdalmak voltak, hogy se infuzió se gyógyszeres blokádok nem segítettek! Egyszerűen nemtudtam lábra állni! Gyógyítás után minden megszűnt! Végre kialaudtam magam és most fájdalommentes életet élek! Mindenkinek ajánlom, akinek gerinc problémái vannak!

Nehezen keltem reggelente az ágyból, nagyon fájt a derekam nemtudtam dolgozni a végén már a lábaim is gyengék voltak! Viszont a nak fájdalmak miatt, nemtudtam rendesen aludni! Gora Dmitrij gyógyítása után a derekam terhelés közben se fáj, visszamentem dolgozni! El se hiszem, hogy ez lehetséges! Köszönöm szépen Dmitrij! Csak ajánlani tudom másoknak!

László

Magyarország

Antal

Magyarország

Nagyon szépen köszönöm Dmitrijnek!
Teljesen megszűntek a nyak és váll fájdalmaim! Alig tudtam mozgatni a kezeimet, egy pohár vizet nemtudtam felemelni! Teljesen meggyógyultam bármit tudok csinálni, visszamentem dolgozni! Elfelejtettem, hogy van a derekam is, minden nap tudom kipihenni magam alvás közben! Fájdalommentes élek és dolgozom!
Nagyon hálás vagyok Dmitrijnek!

Köszönöm szépen Dmitrijnek! A terápia után teljesen megszűntek a nyak fájdalmaim, fejfájás már nincs egy hónapja! De nagyon fontos nekem, hogy a kezek nem zsibbadnak és újra érzem és tudok dolgozni! Most 100%-os gyógyulást tapasztalok, minden rendbe az életemben! Nagyon boldog vagyok, tudok sportolni és újra futok 5-10 km-t naponta! Az összes sportolónak ajánlom Gora Dmitrijt!

Henrietta

Magyarország

Katalin

Magyarország

dr. Gora Dmitrij kezelései után teljesen meggyógyultam! Járok könnyek nélkül, tudok ülni és könnyen fordulok az ágyban! Régen egész éjszaka háton feküdtem csak és a fájdalomtól sírtam! Egyedül megyek bevasarolni a boltba és sütök az unokáknak, ami nagyon hiányzott nekem már, több mint egy éve! Nagyon boldog vagyok! Köszönöm szépen Dmitrijnek!

dr. gora dmitrij

Iratkozzon a gerinc vizsgálatra

3

Dr. Gora Dmitrij

Holisztikus orvos.
Manuálteraoeuta.
Osztaopata.
Csontkovács.

  • Derék-, hát-, és nyaki fájdalmak megszüntetése
  • Műtét és gyógyszermentes terápiák
  • Finom manuális technikák
  • Egyedülálló rehabilitációs módszer

 

Jelentkezzen a gerinc vizsgálatra

Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot

Adatkezelés

A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi irányelveket

Call Now Button