rólam

Gora Dmitrij vagyok. Szibériában születtem, Oroszországban, 1972. január 9-én. Később szüleimmel – akik tanárok voltak – Ukrajna területére költöztünk.
Kitűnő eredménnyel végeztem el a középiskolát. 15 évesen már tudtam, hogy orvos leszek. Részt vettem több országos tehetségkutató programban is, melyet a híres orvos akadémikus Ahmedov Tariel irányított. – Később ő lett a legfontosabb mentorom az orvosi szakmában. 
1987-ben bekerültem a 10 legtehetségesebb diák közé. Igazából ekkor kezdődött az én orvosi pályafutásom. Felvettek az orvosi egyetemre, és ott különleges képzésben részesültem a gyermek és felnőtt orvoslás területén. A világon egyedül csak a Szovjetunióban volt ilyen képzés. Az európai orvoslás tudománya mellett ugyanis, párhuzamosan részesültünk a keleti orvoslás oktatásában is. Így szereztem magas szintű tapasztalatokat a diagnosztika, a kiropraktika, az akupunktúra, az ajurvéda és egyéb területeken is.
Amikor 1996-ban elvégeztem az orvosi egyetemet gyermekorvos és belgyógyász diplomát kaptam. Később orvosi továbbképzésben is részesültem, akadémiai kereteken belül, és megvédtem a sportorvosi szakterületet is. S mindeközben magánklinikákon praktizáltam.
Magyarországra költözve, 3 éven keresztül praktizáltam az egyik első orvos természetgyógyászati klinikán.
2002-ben önálló vállalkozó lettem és tovább folytattam a gyakorlati- és kutatói munkámat.
22 év alatt több mint 30.000 pácienst kezeltem Magyarországon.
Kidolgoztam a saját  módszeremet, amellyel a mai napig dolgozom a Lotus Medicalban. A fő területeim a mozgás szervi problémák, mivel elsősorban fontosnak tartom tudni, nem csak azt, hogy milyen konkrét problémával állunk szemben, hanem azt is, hogy milyen a teljes szervezet állapota és milyenek a működési folyamatai.
A munkámban a következő alapelvek mentén dolgozom:
– A gerinc rehabilitáció és ez által a belső szervek működésének helyreállítása.
Mindehhez kidolgoztam egy algoritmus szerű megoldást külön területenként.
Az algoritmus lényege az, hogy teljesen mindegy, hogy mi a problémá; ha megfelelő sorrendben tesszük meg a szükséges lépéseket a szervezet kezelésénél, akkor egyértelműen meglesz az eredmény, azaz a öngyógyulás.
„Célom, hogy a rehabilitáció során rendbe hozzuk az Ön állapotát és meg tanítom arra is, hogy hogyan kell megtartani ezt az állapotot a visszaesés elkerülése érdekében.”
Jó egészséget kívánok.

Üdvözlettel:

Gora Dmitrij