rólam

dr. Gora Dmitrij vagyok. Szibériában születtem, Oroszországban, 1972. január 9-én. Később szüleimmel – akik tanárok voltak – Ukrajna területére költöztünk.
Kitűnő eredménnyel végeztem el a középiskolát. 15 évesen már tudtam, hogy orvos leszek. Részt vettem több országos tehetségkutató programban is, melyet a híres orvos akadémikus Ahmedov Tariel irányított. – Később ő lett a legfontosabb mentorom az orvosi szakmában. 
1987-ben bekerültem a 10 legtehetségesebb diák közé. Igazából ekkor kezdődött az én orvosi pályafutásom. Felvettek az orvosi egyetemre, és ott különleges képzésben részesültem a gyermek és felnőtt orvoslás területén. A világon egyedül csak a Szovjetunióban volt ilyen képzés. Az európai orvoslás tudománya mellett ugyanis, párhuzamosan részesültünk a keleti orvoslás oktatásában is. Így szereztem magas szintű tapasztalatokat a diagnosztika, a kiropraktika, az akupunktúra, a hipnózis, az ajurvéda és egyéb területeken is.
Amikor 1996-ban elvégeztem az orvosi egyetemet gyermekorvos és belgyógyász diplomát kaptam. Később orvosi továbbképzésben is részesültem, akadémiai kereteken belül, és megvédtem a sportorvosi szakterületet is. S mindeközben magánklinikákon praktizáltam.
Magyarországra költözve, 3 éven keresztül praktizáltam az egyik első orvos természetgyógyászati klinikán.
2002-ben önálló vállalkozó lettem és tovább folytattam a gyakorlati- és kutatói munkámat.
22 év alatt több mint 30.000 pacienst kezeltem Magyarországon.
Kidolgoztam a saját gyógyító módszeremet, amellyel a mai napig dolgozom a Lotus klinikán. A fő területeim a diagnosztika, mivel elsősorban fontosnak tartom tudni, nem csak azt, hogy milyen konkrét problémával, betegséggel állunk szemben, hanem azt is, hogy milyen a teljes szervezet állapota és milyenek a működési folyamatai.
A munkámban a következő alapelvek mentén dolgozom:
– A gerinc betegségeinek és ez által a belső szervek működésének helyreállítása. (Ugyanis a betegségek több mint 60 százaléka a gerinc problémái miatt alakul ki.)
– És a páciens lelki állapotának a korrekciója. (Mivel a pszichoszomatikus betegségnek, több mint 70 százalékban; sőt az összes krónikus betegségnek 100 százalékban lelki háttere van.)
Mindehhez kidolgoztam egy algoritmus szerű megoldást külön területenként.
Az algoritmus lényege az, hogy teljesen mindegy, hogy mi a betegség; ha megfelelő sorrendben tesszük meg a szükséges lépéseket a szervezet és a lélek gyógyításában, akkor egyértelműen meglesz az eredmény, azaz a gyógyulás; függetlenül még attól is, hogy hisz-e a páciens a saját gyógyulásában vagy sem.
„Célom, hogy a terápia során rendbe hozzuk az Ön állapotát és meg tanítom arra is, hogy hogyan kell megtartani ezt az állapotot a visszaesés elkerülése érdekében.”
Jó egészséget kívánok.

Üdvözlettel:

Dr. Gora Dmitrij