Dr. Gora Dmitrij

Belgyógyász
Gerinc specialista
Gyermek és Sportorvos

Magyarországon a Lotus Medical gerincklinika alapítója vagyok.
Több éves külföldi és magyarországi gyakorlattal rendelkezem a gerinc és ízületi betegségek kezelésében, melyek fő szakterületemmé váltak.
Követem és tesztelem a világban felfedezett új módszereket, hogy minél hatékonyabban állhassak pácienseim rendelkezésére.
Amerikában klinikai pszichoterapeuta diplomát is szereztem, hogy a neurotranszmitter funkciók és az endokrin patológiák összefüggéseit kiegészíthessem a pszichoszomatikus felfogással, miszerint az egész embert kell gyógyítani és nem csak a betegséget.
Mint klinikai pszichoterapeuta a test-lélek-szellem kölcsönhatásait is figyelembe veszem a munkám során holisztikus értelemben.
A keleti orvoslásban is folyamatosan képzem magam.
Fő szakterületemmé a gerinc és izületi bántalmak és a belső szervek összefüggésével gyógyítása vált.
Tanulmányaimra és a 26 éves tapasztalatomra támaszkodva kidolgoztam egy saját terápiás módszert a porckorongsérv műtét nélküli és gyógyszermentes gyógyítására, valamint a gerincferdülés teljes helyreállítására 28 év alatti korosztály számára.
Célomul a gyógyítás magas szintű művelését tűztem ki folyamatos képzések és továbbképzésekkel, melyeket egyénre szabottan alkalmazok a terápiás üléseken.
Sok éves tapasztalatom azt mutatja, hogy a hagyományos csontkovácsolás rövid távon enyhülést hoz ugyan, de röviddel a kiropraktikai és oszteopátiai kezelések után a gerinc és az izületek statikus állapotában visszaesés következik be, valamint növeli a további komplikációk kialakulásának esélyét.
Egy általam kidolgozott algoritmus azonban, mely diagnosztikai és kezelési protokollon, valamint az életmód korrekcióján alapul, biztosítja a gerinc és az izületek természetes javulását!
Ez egy teljesen új, innovatív megközelítése a gyógyításnak, mellyel sok éves tapasztalatom során sikeres eredményeket érek el, tekintve, hogy mindenkinek személyre szabott terápiás módszereket dolgozok ki.

Mit is jelent ez az Ön számára?
• Egészséges, szabad mozgást az izületekben
• Eredményes, élvezetes sportolást
• A szervezet harmónikus müködését
• Belsö egyensúlyt
• A belsö energiák szabad áramlását
• Fájdalom nélküli életet!

A sikeres gyógyulás érdekében azonban javasolt betartani az általam személyre szabott kezelési útmutatókat, utasításokat, valamint a javulási dinamika rögzítését.
Mindezt együtt végezzük, a lehető leg hatékonyabb módon az Ön gyógyulása érdekében!

telegram / instagram

Call Now Button