rólam

Dr. Gora Dmitrij belgyógyász, gyermek, sportorvos vagyok.

15 évesen már tudtam, hogy orvos leszek. Részt vettem több országos tehetségkutató programban is, melyet a híres orvos akadémikus Ahmedov Tariel irányított. – Később ő lett a legfontosabb mentorom az orvosi szakmában. 
1987-ben bekerültem a 10 legtehetségesebb diák közé. Igazából ekkor kezdődött az én orvosi pályafutásom. Felvettek az orvosi egyetemre, és ott különleges képzésben részesültem a gyermek és felnőtt orvoslás területén. A világon egyedül csak a Szovjetunióban volt ilyen képzés. Az európai orvoslás tudománya mellett ugyanis, párhuzamosan részesültünk a keleti orvoslás oktatásában is. Így szereztem magas szintű tapasztalatokat a diagnosztika, a kiropraktika, az akupunktúra, az ajurvéda és egyéb területeken is.
Amikor 1996-ban elvégeztem az orvosi egyetemet gyermekorvos és belgyógyász diplomát kaptam. Később orvosi továbbképzésben is részesültem, akadémiai kereteken belül, és megvédtem a sportorvosi szakterületet is. S mindeközben magánklinikákon praktizáltam.
Magyarországon 24 éven keresztül kutatói munka eredménye “Gerincsérv és Gerincferdülés Rehabilitációs Program” Európában egyedülálló módszer,amelyet folyamatosan bővítek és fejlesztek továbbra is.
Sikeresen alkalmazom az AMP Holisztikus állapotfelmérést amely egy piacvezető modern innovatív technológia Európában.
24 év alatt több mint 30.000 elégedett páciens vett részt a terápiámban.
Az egyik fő területem a támasztó és mozgás szervi problémák, mivel elsősorban fontosnak tartom tudni, nem csak azt, hogy milyen konkrét problémával állunk szemben, hanem azt is, hogy milyen a teljes szervezet állapota és milyenek a működési folyamatai.
A küldetésem során foglalkozom:


– Gerincsérv műtét nélküli rehabilitációjával és a belső szervek működésének helyreállításával

– Gerincferdülés rehabilitációval és egészséges szép testtartás helyreállításával

Mindehhez kidolgoztam egy algoritmus szerű megoldást külön területenként.
Az algoritmus lényege az, hogy teljesen mindegy, hogy mi a probléma; ha megfelelő sorrendben tesszük meg a szükséges lépéseket a szervezet kezelésénél, akkor egyértelműen meglesz az eredmény, azaz a öngyógyulás.
„Célom, hogy a rehabilitáció során rendbe hozzuk az Ön állapotát és felkészítsük arra is, hogy hogyan kell megtartani ezt az állapotot a visszaesés elkerülése érdekében.”
Jó egészséget kívánok.

Üdvözlettel:

Gora Dmitrij