dr. Gora Dmitrij

dr. Gora Dmitrij

holisztikus egészség program

 

„A szeretet önmagadhoz tükrözi a Te jelenlegi egészségügyi állapotodat!”                    dr. Gora Dmitrij

A HOLISZTIKUS EGÉSZSÉG PROGRAM az emberi testet, mint egészet nézi, figyelembe véve, egyes emberi szervek kapcsolatát más testrendszerekkel. Fő célja a test egészségének fenntartása, és nem a betegségek vagy az egyes szervek tüneteinek kezelése.

A HOLISZTIKUS METODOLÓGIA az embert nemcsak a szomatika (testi) szempontok alapján értékeli, hanem az összefüggésben az egészet, lelkét, energiáját, társadalmi és természetes körülményeit is, a modern tudást ötvözve az emberiség több ezer éves szellemi tapasztalatával.
Így A HOLISZTIKUS MEGKÖZELÍTÉS alapja az egyén egészségügyi potenciáljának növelése.

LOTUS MEDICALBAN csak gyógyszermentes holisztikus metodológiát alkalmazunk.
Amit több, mint 30.000 elégedett páciens sikere már bebizonyított.
Célunk visszaállítani az egyén egészség és energia forrásait,valamint a kiemelkedő lelki állapotot úgy, hogy később tudja a visszaállított egészség forrásait transzformálni, bármilyen sport segítségével, erőben, ráadásul káros következmények nélkül!

HOLISZTIKUS EGÉSZSÉG PROGRAM 7 MODULBÓL ÁLL, amely összefoglalja a bioritmus, táplálkozás, kialakult hiányos állapot, gerinc és ízületi rendszer működése, hormonrendszer státuszát, valamint az ember lelki állapotát és kialakult életmodell működési képességét jelenlegi élethelyzetében.

MODUL 1: Az egészséges alvás visszaállítása, mély alvásfázis beállítása. Boldogság hormonok termelésének helyreállítása.Táplálkozás felmérése a szervezet hiányos állapotának kezelése. 5 alap táplálkozási szabály bevezetése, víz fogyasztás beállítása.

Minden belső szerv regenerálódik a saját időpontban, ezért fontos mindenkinek beállítani a napi ritmusát. Egyrészt az alváskor fontos kipihenni és regenerálódni a testnek és  a boldogság hormonokat termelni a következő napra.

Pl; ha szabályozni tudjuk a melatonin szintet, akkor erős lesz az immunrendszer, idegrendszer, emésztőrendszer. Kevés lesz a ghrelin hormon, ami azt jelenti, hogy ember nem lesz éhes a következő napon, vagyis nem fog mértéktelenül enni. Aki később kel, annak nem fognak regenerálódni a szervei és kialakulnak hosszú távon a krónikus betegségek.

Mikor felkelünk reggel és érzzzük, hogy rossz kedvünk van, gyengeség, levertség, idegeskedés jellemző ránk, akkor sok kortizol van a szervezetünkben. Kortizol lenyomja az összes boldogság hormon termelését. Olyankor se sport, se meditáció, se jóga nem segít. Később kialakulnak függőségek a boldogság hormonok hiányából. Pl; Dopamin függőségek: kávé, gyors kaja, édesség iránt vágy, shoping túrák, este sorozatok a tv-ben. Viszont, ez mind rossz hatással van az agyunkra.

A szerotonin hiánya vezethet: önbizalomhiányhoz, bizonytalansághoz, idegeskedéshez, jellemzően mindehonnan elkésünk, önértékelési problémák kialakulásához, gyors hangulatváltozáshoz.

Amikor ezt kompenzáljuk finom, gyors vagy édes ételekkel az hosszútávon emésztőrendszer zavarához fog vezetni. Energia veszteséghez, hogy ezt fel tudja dolgozni, végeredmény az, hogy méregként felszívódik és az ember toxikussá válik, viselkedésben is.

MODUL 2: Paraziták elleni kúra felkészítése, alap táplálkozás beállítása, paraziták elleni kúra végrehajtása.

A paraziták nemcsak a tápanyagot és a test sejteket fogyasztják el a szervezetből, hanem toxikus anyagokat is bocsátanak ki, fertőzik a szervezetet és ezáltal az immunrendszer és energia szint hiányához,illetve betegségek kialakulásához vezetnek. De rengeteg vitamin és mikro-, makroelemet is elfogyasztanak.

Pl; a kedvencük a B-vitaminok, Magnézium, Vas és Fehérjék, ami dupla hiányos állapothoz vezet és neked eszedbe sem jut, hogy amit szedsz vitaminokat, ők elveszik a szervezetedből.
Célunk a helyes táplálkozás beállítása, paraziták kiirtása a szervezetből és tökéletes környezet kialakítása a szervezetben ahol a paraziták tranziton mennek át és nem okoznak problémát.
Általában egyszer egy évben, mindenkinek ajánlatos ez a kúra.

MODUL 3: Labor Check-Up, hiányosságok felderítése (vitaminok, nyomelemek, hormon szintek).

Hiány állapotok a szervezetben korrekciója.
Ezért fontos, hogy a Holisztikus Programba a vitaminok és mikro és makro elemek helyreállítása. Statisztika szerint, 90 % az embereknek nem betegek, hanem hiányban szenvednek.
Emiatt az emberek, nem tudnak többet elérni az életbe, mert a rosszul működő biokémia nem ad nekik megfelelő energia forrást, nem jutnak hozzá. Élnek a megszokott energiatakarékos szinten, vagy energia hiányosan.

MODUL 4: Gerinc és ízület állapotfelmérése . Szükséges gerinc rehabilitációs program végrehajtása. Megfelelő mozgás bevezetése (torna, jóga, úszás stb). Szükséges további táplálkozási korrekció.

A Gerinc és ízület rendszer, ami biztosítja nemcsak az egészséges mozgást, a belső szervek állapotát és működését, hanem a keringést is.

Pl; ülő munkát végző emberek, akik reggel energikusan kelnek fel, de napközben előfordul álmosság, levertség, azt jelenti, hogy nyaki gerinc problémák miatt a gerinc rehabilitációjára van szükség.

A Fizikai terhelés:
Addig, amíg gerinc és ízület rendszer statikai állapota miatt rossz a terhelése, korlátozott a mozgásban és gyulladásban, fajdalomban van, valamint pontosan nem tudjuk az ember energia szintjét, csak frissítő sétát, könnyű kardió torna javasolt. Másképp a szervezet energia hiányából, gyorsan kialakulhatnak, súlyos szív és érrendszeri vagy rosszindulatú betegségek.

MODUL 5: Ér és nyirok keringési rendszerek helyreállítása a szükséges kapilláris korrekciók végrehajtása.

Gyakran a szív és érrendszer betegségek kialakulása előtt, jelentkeznek: krónikus fáradtság szindróma, gyengeség, gyors elfáradás, ami a szív és érrendszer kapacitását tükrözi, valamint, oxigén hiányát a szervezetben.

A betegségek abszolút többségének az indító mechanizmusa a szervek sejtjei táplálásának zavaraiban keresendő. Ezek oka a vér kapilláris (hajszálér) keringésének, vagyis a mikrokeringésnek sérülése, felborulása. A sejt – szervezetünk funkcionális alapegysége. A sejtnek normális működéséhez lélegzenie, táplálkoznia, a salaktól megszabadulnia kell. Ezen hármas funkció ellátását számára a hajszálereken érkező vér biztosítja.

Kapillárisok (hajszálerek) – azok a legkisebb véredények, amelyek szervezetünk minden sejtéhez elérnek. Az életműködés során a hajszálér hálózat salakkal telítődik, a véráram benne lelassul, egyes szakaszokon teljesen leáll (pangás keletkezik). A sejtek nem kapnak oxigént, tápanyagokat, nem tudják leadni a szén-dioxidot, megszabadulni anyagcseréjük mérgező salakjától. Így történik a sejt önmérgezése, amitől az elpusztul.

MODUL 6: Érzelmi és mentális állapotok megfelelő támogatása hipnoterápia segítségével.

Érzelmi- mentális korrekció hipnoterápia segítségével:
Általában pozitív önprogramozást végeznek az emberek, szorongásos zavaroknál. Akinek minden rendben van, erre nincs szüksége.

Amikor szomorúságot, kedvtelenséget, vagy valami hiányt érzel az életbe, szükséged van hipnoterapeuta segítségére. Így nem alakul ki a biokémikus eltérés és azonnal helyrejön a pszichoemocionális állapotod, valamint, helyrejön az egészséges táplálkozás. Viszont, pszichoszomatikusan bármilyen emésztő rendszer zavar hátterében, boldogság hormonok hiánya van. Így az elégedetlenséget kompenzálják étellel. Például, a folyamatos éhségérzet a figyelem és a szeretet, felismerésének a hiánya. Így idővel túlsúlyba csúszik az ember és helytelen lesz a táplálkozása. A táplálkozásban a legnagyobb hiba az embereknél, hogy örömforrás lett és nem tápanyag és energiaforrás!!!

Ebben az esetben nagyon hatékony megoldás nyújt a Hipnoterapeuta.

MODUL 7: Holisztikus Transzformációs Terápia. Metamorfózis Transzformációs Terápia/WorkShop segítségével, változások indítása az élet összes területén.

 

A metamorfózis terápia vagy tréningen működő algoritmusokat kapsz arra hogy:
– Hogyan lehet abbahagyni félni hibázni
– Hogyan kezdj cselekedni bizonytalan helyzetben
– Hogyan tudsz fejlődni nem a stresszesen, hanem örömben
– Hogyan lehet áttérni az értelmetlen cselekvésekről az eredményre
– Hogyan lehet megtalálni a hasonló gondolkodású embereket
– Hogyan lehet harmonikusan fejlődni az élet minden területén

                                                     www.metamorfozistrening.hu

 

Minden Modul, Kb egy hónapos időtartamot vesz igénybe, zárás kontroll-konzultáció keretében.

Részvétel a Programban az Holisztikus Konzultációval kezdődik.

Tudományosan és következetesen egymásra épülő modulokban, végig vezetjük és rögzítsük a pozitív javulási dinamikát. Előnyt szerzünk a későbbi kóros elváltozások kialakulásának megakadályozásában, vagy meglévő problémák időben való megszüntetésében.
Ajánlatos a Modulokat a sorrend szerint végrehajtani, de csatlakozni a programhoz lehetséges bármelyik Modulba , amelyiket szimpatikusnak találod.

Részletesebb információ Konzultáció keretében kapható.
Jelenleg a Lotus Medical fogadja a pácienseket Budapesten 1037 Bokor utca 9-11. és Dunántúlon, Siófokon a Fő utca 230. szám alatt.

A programhoz Online is van lehetőség csatlakozni.
Várakozásmentes, időpont kérési rendszerünk igazodik az egyéni igényekhez hétfőtől péntekig.

Dr. Gora Dmitrij

Részvétel a Programban a Holisztikus Állapotfelméréssel kezdődik.

Átfogó, jelenlegi egészségügyi állapotáról alkotunk egy képet.
Tudományosan és következetesen egymásra épülő modulokban, végig vezetjük és rögzítsük a pozitív javulási dinamikát. Előnyt szerzünk a későbbi kóros elváltozások kialakulásának megakadályozásában, vagy meglévő problémák időben való megszüntetésében.
Ajánlatos a Modulokat a sorrend szerint végrehajtani, de csatlakozni a programhoz lehetséges bármelyik Modulba , amelyiket szimpatikusnak találod.
Részletesebb információ Konzultáció keretében kapható.
Jelenleg a Lotus Medical fogadja a pácienseket Budapesten 1037 Bokor utca 9-11. és Dunántúlon, Siófokon a Fő utca 230. szám alatt.A programhoz Online is van lehetőség csatlakozni.
Várakozásmentes, időpont kérési rendszerünk igazodik az egyéni igényekhez hétfőtől péntekig.

Jelentkezzen a diagnosztikára

Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot

Adatvédelem

A gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi irányelveket

Call Now Button