Cégről

Eredmény orientált gyógyközpont vagyunk, amit a több mint 30.000 gyógyult páciens sikere már bebizonyított.
2002-ben alapítottam meg a Lotus Klinikát azzal a céllal, hogy az orvosi és természetgyógyászati szakmában új lehetőséget nyissak meg a magyar egészségügyben.
A klinika 16 év alatt a járó-fekvő betegellátást látta el. Mindig fontosnak tartottuk figyelembe venni a szakmai újdonságokat és folyamatosan bővítettük a terápiáink skáláját. Így létrejött egyedülálló világszabadalom saját módszer. Ezáltal a mai napig a Lotus Klinika kiemelt környezetben, Óbuda szívében biztosítja az Európában egyedülálló diagnosztikát, ami garanciát ad arra, hogy Ön magas színvonalú terápiát, egészségügyi ellátást és figyelmet kapjon.
A gyógyítás mellett az egészségmegőrzés és prevenció ugyanolyan fontos számomra. A szűrővizsgálat keretein belül időben kideríthető a betegségekre való hajlam, ami ilyenkor időben még könnyen kezelhető.
Működésünk során 16 év alatt üzemeltettünk 2 fekvő beteg ellátású klinikát  és 11 járóbeteg ellátású rendelőt országszerte.
Jelenleg a Lotus Medical fogadja a pácienseket Budapesten 1037 Bokor utca 9-11. és Dunántúlon, Siófokon a Fő utca 230. szám alatt.
Várakozásmentes, időpont kérési rendszerünk igazodik az egyéni igényekhez hétfőtől péntekig.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek: