amp holisztikus komplex állapotfelmérés

AMP diagnosztika

Előzze meg a betegséget komplex holisztikus állapotfelméréssel!

Kinek ajánljuk komplex Check Up-ot?

Mindenkinek, aki szeretne képet alkotni a saját egészségügyi állapotáról, ellenőrizni szervezete működését, vagy már egy kialakult valamilyen problémára felvilágosítást kapni.

Olyan embereknek, akiknek már próbálták felderíteni és kezelni a tünetek hátterében álló betegséget, de a tünetek mindig visszatérnek.

Azoknak akik nem érzik magukat betegnek, de folyamatos fáradságot, stresszt, alacsony energia szintet éreznek,rossz közérzet, alvás, emésztési zavarok, kedvtelenségbe vannak, valami nem stimmel, nem tudják meghatározni, hogy mi a baj. 

Mindezekre a Lotus Medicalbán nyújtott komplex holisztikus állapotfelmérés a legjobb megoldás.

Mit kell tenni?

Ehhez az első lépés minden esetben a diagnosztika. A kezelés megkezdésének elengedhetetlen feltétele az állapotfelmérés, amely során fény derülhet a probléma igazi forrására. Így nem kell szélmalomharcot vívni a folyamatosan jelentkező tünetekkel, hiszen így, a valódi gondot lehet felderíteni és sikeresen kezelni.

Segítséget nyújtunk

A Lotus Medicalban minden szükséges felszerelés megtalálható a teljes körű, non-invazív állapotfelméréshez. Egyedülálló lehetőség nyílik a komplex AMP diagnosztikára, amellyel maximális pontossággal felmérhető a páciens állapota.

Csak a pontos diagnosztika garantálja a tökéletes terápia kiválasztását

Szakorvosaink minden eszközt bevetnek, hogy a páciens állapota feltérképezhető legyen. Nem marad rejtve a probléma, hiszen modern eszközök segítik a munkát. A vizsgálat előnye hogy kimutatható a betegségekre való hajlam is.

A Lotus Medicalban Komplex Holisztikus Állapotfelmérés készíthető

ISMERD MEG AZ AKTUÁLIS ÁLLAPOTODAT

Innovatív Amp Diagnosztikai gépünk,melyet folyamatosan fejlesztünk lépést tart a modern Diagnosztika újdonságaival.

Mindenkor arra törekszünk,hogy a felgyorsult életvitelben ,mindenkinek elérhetővé tegyük a Komplex Holisztikus Állapotfelmérést.Amely azonnali kiértékeléssel ,sorba állás nélkül,most jelentős kedvezménnyel igénybe vehetsz.

A prevenció a legfontosabb,tedd meg az első lépést.

AMP DIAGNOSZTIKA

SORBA ÁLLÁS NÉLKÜL

GYORS 30 PERC

FÁJDALOMMENTES

INNOVATÍV MODERN TECHNOLÓGIA

KOMPLEX HOLISZTIKUS VÉGEREMÉNY

RÉSZLETES AZONNALI ÉRTÉKELÉS

Az Állapotfelmérés célja, a páciens által nem ismert problémák, minél korábban történő felismerése.

Olyan Holisztikus Komplex felmérést állítottunk össze,melyek segítségével a leggyakoribb, legtöbb problémát okozó hiányos állapotok nagy része korán megállapítható.

Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet a korai hiányos állapotok felismerésének a fontosságára.Így az időben felismert problémák nagyobb eséllyel megoldhatóak, vagy rendszeres kezeléssel , karbantartással a későbbi komplikációk megelőzhetőek, késleltethetőek.

 

Hogy mi történne, ha egyetlen fogaskerék elmozdulna?

Az óra hibásan működne. Az egyes alkatrészek találkozása nem lenne tökéletes, így teljesen megállna, de legalábbis kiszámíthatatlanná válna. Az óra többé nem töltené be a funkcióját, az idő múlásának mérésére alkalmatlan lenne.

Szervezetünk olyan, akár egy óra

Minden egyes szervünk, de még a legkisebb sejtünk is hozzájárul az egészséges működéshez.

A kiegyensúlyozott élet titka ezek összehangoltságában és épségében rejlik.Előfordul, hogy bár nincsenek külső jelek, a szervezetünk nem működik megfelelően. Hiába alszunk eleget, fáradtnak érezzük magunkat, folyamatosan energiahiánnyal küzdünk és nehezen tudunk megküzdeni a mindennapi kihívásokkal.

Hogy mi lehet ennek az oka?

Ilyenkor leggyakrabban valamilyen belső problémára lehet gyanakodni. Ha valamelyik szervünk nem működik megfelelően, akkor egyik pillanatról a másikra felborulhat a szervezetünk állapota.

Akárcsak az óra esetében.

 
 

Hogy mit tehetünk ilyenkor?

Az órát elvisszük a szervizbe, hogy a hozzáértő kezek helyreállítsák az alkatrészek harmóniáját.

És nekünk pont ugyanezt kell tennünk

Ha bármilyen megmagyarázhatatlan tünetet érzékelünk, akkor mindenképpen keressünk fel egy szakembert. A Lotus Medicalban lehetőség van komplex állapotfelmérésre, amelynek során pontosan felmérhető az aktuális állapot, így minden rejtett probléma kideríthető.

És itt a megoldás is elérhető

A teljes állapotfelmérést követően minden páciens esetében egyéni módszereket alkalmazunk, amellyel fájdalommentesen kezelhető a probléma.

 Egészség Kontroll – Check Up

A komplex holisztikus állapotfelméréssel megelőzhetőek a problémák és komplikációk a jövőben.Valamint,a meglévő tünetek felismerése és megfelelő megoldása könnyen végrehajtható.

Tegyél az egészséges mindennapokért, és a harmonikusan működő szervezetért.