TELJES ORVOSI KIVIZSGÁLÁS

NILS DIAGNOSZTIKA

ELŐZZE MEG A BETEGSÉGET TELJES KIVIZSGÁLÁSSAL!

KINEK AJÁNLJUNK SZOLGÁLTATÁSAINKAT?

Olyan betegeknek, akiknél már kialakult valamilyen tünet (pl. végtag zsibbadás, belső szervi probléma, stb.) és emiatt az interneten keresnek megoldást.

Olyan betegeknek, akiknek már próbálták felderíteni és kezelni a tünetek hátterében álló betegséget, de a tünetek mindig visszatérnek. Olyanoknak, akik nem betegek, de valami nem stimmel, nem tudják meghatározni, hogy mi a baj. Az összes krónikus betegségben szenvedő embereknek. Mindezekre a Lotus Klinikán nyújtott teljes kivizsgálás a legjobb megoldás.

SZERETNÉL TENNI AZÉRT, HOGY ÚJRA EGÉSZSÉGES LEGYÉL?

Ehhez az első lépés minden esetben a diagnosztika. A kezelés megkezdésének elengedhetetlen feltétele a kivizsgálás, amely során fény derülhet a probléma igazi forrására. Így nem kell szélmalomharcot vívni a folyamatosan jelentkező tünetekkel, hiszen így, a valódi gondot lehet felderíteni és sikeresen kezelni.

gerincspecialista, belgyógyász

ÉS EBBEN NYÚJT SEGÍTSÉGET A LOTUS KLINIKA

A gyógyintézetben minden szükséges felszerelés megtalálható a teljes körű, non-invazív kivizsgáláshoz. Egyedülálló lehetőség nyílik a komplex NILS diagnosztikára, amellyel maximális pontossággal felmérhető a páciens állapota. Emellett a klinikán sor keríthető a labor-, – és vizeletvizsgálatra, valamint a belgyógyászati szűrővizsgálatra egyaránt.

ÉS CSAK A PONTOS DIAGNOSZTIKA GARANTÁLJA A TÖKÉLETES TERÁPIA KIVÁLASZTÁSÁT

Szakorvosaink minden eszközt bevetnek, hogy a páciens állapota feltérképezhető legyen. Nem marad rejtve a probléma, hiszen modern eszközök segítik a munkát. A vizsgálat előnye hogy kimutatható  a betegségekre való hajlam is.

A LOTUS KLINIKÁN TELJES KIVIZSGÁLÁS KÉSZÍTHETŐ

A vizsgálatot végző program nem csak a meglévő betegségeket mutatja ki, hanem a központi idegrendszer, a szív- és érrendszer, a belső szervi és mozgásszervi, vérkeringési, anyagcsere valamint daganatos és egyéb megbetegedésekre vonatkozó megállapításokat is, és az azokra való hajlamosságot is. Kérjen időpontot klinikánkra minél hamarabb!

Non-invazív (nincs vérvétel, nincs egyéb kellemetlen beavatkozás), teljesen átfogó vizsgálatról van szó ( 12 szakorvosi területet lefedő: labor, belgyógyászat, kardiológia,stb...). Fájdalommentes és 30 perces vizsgálat, és azonnali orvosi értékelés kap, Minden páciens szakszerű tanácsadásban, betegirányításban részesül. Gyermekeknél is végezhető vizsgálatok 8-10 éves kortól, mindez kedvező áron.

Így a központi idegrendszer esetében megállapítást nyer az agyi artériák és vénák állapota, görcs és tágulási készsége. Az agy III. kamrájának állapota, az agyvíz nyomása valamint izomgörcsökre, izomgyengeségre való hajlamosság. A szív- és érrendszer esetében megállapításra kerül a szív koszorú-érelmeszesedés, érszűkület, szívizom keringési zavar, szívizom pumpa funkció zavar, szívritmus zavar. A tüdő esetében mérésre illetve szűrésre kerül a vitál kapacitás, reziduális térfogat, vérellátás, rugalmasság, gyulladásos folyamatok, COPD, és az asztma. A máj esetében: hepatitist (májgyulladást) és májzsugort vizsgál. Az állapotfelmérés a vese esetében a filtrációs zavarokat és gyulladásos betegségeket is kimutatja.

A vizsgálat során a fenti vizsgálati eredményeket meghaladóan a vér és vérképző rendszer megbetegedései is felszínre kerülnek. Értékelő orvos-diagnosztáink a mért eredményeket kiértékelve összegző megállapításokat tesznek és felhívják a figyelmet a meglévő lappangó betegségre, vagy öröklött hajlamra. Életmód és/vagy étrendi szaktanácsadással, betegút-szervezéssel szolgálnak. Szükség esetén szakorvos bevonásával tesszük lehetővé az egyes feltárt betegségek, hajlamok kezelését és megelőzését.

A jól összehangolt óraszerkezetben minden egyes apró elemnek megvan a maga rendeltetése.  Még a legkisebb csavar és fogaskerék is fontos szerepet tölt be a működés során. Mindezeknek köszönhetően mutatja a pontos időt, és lesz kiszámítható.

Tekintse meg A VIZSGÁLT PARAMÉTEREKET Ön is!

HOGY MI TÖRTÉNNE, HA EGYETLEN FOGASKERÉK ELMOZDULNA?

Az óra hibásan működne. Az egyes alkatrészek találkozása nem lenne tökéletes, így teljesen megállna, de legalábbis kiszámíthatatlanná válna. Az óra többé nem töltené be a funkcióját, az idő múlásának mérésére alkalmatlan lenne.

A SZERVEZETÜNK OLYAN, AKÁR EGY ÓRA

Minden egyes szervünk, de még a legkisebb sejtünk is hozzájárul az egészséges működéshez.

A kiegyensúlyozott élet titka ezek összehangoltságában és épségében rejlik.Előfordul, hogy bár nincsenek külső jelek, a szervezetünk nem működik megfelelően. Hiába alszunk eleget, fáradtnak érezzük magunkat, folyamatosan energiahiánnyal küzdünk és nehezen tudunk megküzdeni a mindennapi kihívásokkal.

Hogy mi lehet ennek az oka?

Ilyenkor leggyakrabban valamilyen belgyógyászati gondra lehet gyanakodni. Ha valamelyik szervünk nem működik megfelelően, akkor egyik pillanatról a másikra felborulhat a szervezetünk állapota.

Akárcsak az óra esetében.

HOGY MIT TEHETÜNK ILYENKOR?

Az órát elvisszük a szervizbe, hogy a hozzáértő kezek helyreállítsák az alkatrészek harmóniáját.

És nekünk pont ugyanezt kell tennünk

Ha bármilyen megmagyarázhatatlan tünetet érzékelünk, akkor mindenképpen keressünk fel egy orvost. A Lotus Klinikán lehetőség van a teljes kivizsgálásra, amelynek során pontosan felmérhető az aktuális állapot, így minden rejtett probléma kideríthető.

És itt a megoldás is elérhető

A teljes kivizsgálást követően minden páciens esetében egyéni terápiát alkalmazunk, amellyel fájdalommentesen kezelhető a probléma. A gyógyintézetet megalapító Dr. Gora Dmitrij által kidolgozott módszer segítségével ugyanis lehetővé vált a műtét nélküli kezelés.

FOGLALJ IDŐPONTOT MÉG MA!

A belgyógyászati kivizsgálással megelőzhető a gond, siófoki és budapesti szakrendelésünkön pedig orvosolható az esetleges probléma is. Tegyél az egészséges mindennapokért, és a harmonikusan működő szervezetért.