PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYEI

Köszönöm az elismerő szavakat, mindenkinek jó egészséget kívánok! - Dr. Gora Dmitrij

Hát és erős derékfájással kerestem meg a Lotus Gyógyközpontot. Már az első kezelés alkalmával éreztem javulást.

Köszönöm a segítséget, újra teljes életet tudok élni, hála Dr. Gora Dmitrijnek.

A terápiával sikerült elkerülni egy fájdalmas és hosszadalmas gerincsérv műtétet.

Több ismerősöm ajánlotta a Lotus klinikát. Először nem gondoltam volna, hogy valóban tudnak segíteni izületi problémáimon. Már az első konzultáció alkalmával elnyerte a Doktor Úr a bizalmam, hiszen nem pusztán természetgyógyász, hanem orvos is. A kezelések sokat javítottak az állapotomon, amiért hálás vagyok.

Súlyos gerincsérvvel fordultam a Gyógyközponthoz segítségért. Még a szakorvosom is meglepődött az eredményeken, amit a Doktor Úrnak köszönhetek.

Régóta járok a Lotus Gyógyközpontba csontkovácsoltatni. Kipróbáltam az állapotfelmérést ( AMP-HOMEOGRÁFIA) és nem bántam meg, mivel olyan betegséget sikerült diagnosztizálni vele, ami tünetmentes volt, nem is gondoltam volna, hogy probléma lehet.(Ezt később szakorvosi leletek, illetve vérvétel is igazolta) Szerencsére idejében derült ki, és Dr Gora Dmitrij segítségével és terápiájával ismét egészséges vagyok.

Sokévi gyógytorna sem segített a gerincferdülésemen, viszont a rendszeres csontkovácsolással sikerült helyrehozni.

Sokszor zsibbadt a kezem és a lábam, ezért kerestem fel a Lotust. A Hora terápiának köszönhetően nagyon hamar sikerült rendbe jönnöm. Köszönöm!

Az akupunktúrának és az összeállított diétának köszönhetően sikerült 19 kilót lefogynom. Nemcsak jól érzem magam, de a fizikai állapotom is sokkal jobb. Mindenkinek ajánlom a Lotust.

Többször volt idegbecsípődésem, amit sikeresen kezeltek, helyrerakták az elcsúszott csigolyámat. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.