AKUPUNKTÚRA

ÉS APPLIKÁTOROK

MI IS AZ AZ AKUPUNKTÚRA?

Az akupunktúra olyan eljárás, amely befolyásolja a szervezet energetikai folyamatait. Belső energiánk körforgásban van. Tizenkét fő erővonalon megy keresztül, melyek közül mindegyik kapcsolatban áll valamelyik belső szervünkkel. Hisz az alternatív gyógyászatnak megvan a saját logikája. Itt mások a törvények, tehát nincs min csodálkoznunk.

Olyan módszer, amely az élettani működés szabályozásával elősegíti a normális egészségi állapot helyreállítását. Hatását a fájdalomcsillapító vegyület (endorfin) kibocsátásának serkentésével, az anyagcsere és a mirigyműködés élénkítésével a sejtműködést a gyógyulás irányába befolyásolásával fejti ki az akupunktúrás pontokon keresztül.

 

Az akupunktúrás pont nemcsak felületi, hanem mélyebben fekvő szöveteket, izmokat és véredényeket is jelent. Bizonyosság, hogy az akupunktúrás pontok a szervekkel is kapcsolatban állnak.

 

Az emberi test csatornáin (14 meridiánon) át képviselik a belső szerveket, valamint a külső meridiános pontokat és akupunktúrás rendszereket. Magukban az akupunktúrás rendszerekben is végbemegy kölcsönhatás. Ezek a folyamatok eltérő fokú vérbőségben, elpirulásban nyilvánulnak meg.

MILYEN HATÁSAI VANNAK AZ AKUPUNKTÚRÁNAK?

Az akupunktúrás kezelést nagyszerűen kiegészíti a csontkovácsolás. Ez az az eset, amikor két eltérő kezelés jobb két azonos természetűnél.

Nagyszerű a hatása az:

  • ízületi vagy ideggyulladás,
  • a háti, nyaki izmok fájdalma,
  • ínhúzódás esetén,
  • kitűnően használ az alkohol, nikotin és drogok szenvedélyétől való megszabadulásban.
SEMMI SEM HATÁSOSABB AZ AKUPUNKTÚRÁNÁL ERŐS HÁTGERINC- ÉS ÍZÜLETI FÁJDALMAK ALKALMÁVAL!

 

És van még egy mechanizmus, amely indokolja, miért oly hatékony az akupunktúra éppen a fájdalomcsillapításban. Mint kiderült, az akupunktúrás pontokra való ráhatás a szervezet belső “patikájából” sajátos, a morfiumhoz hasonló fél narkotikus anyagokat szabadít ki, melyeket endorfinoknak nevezünk.

APPLIKATOR LJAPKO

Foglaljon időpontot online vagy a +36 30 552 99 88 telefonszámon!

Más néven tűpárna. Egyedülálló világszabadalom, amely különböző fémtűkből áll, melyek speciális algoritmus szerint vannak elhelyezve. Több mint 10 komoly hatás mechanizmusban működik, amelyet tudósok raktak össze.

Már önmagában a mechanizmusok erős hatást fejtenek ki a szervezetben mint például az AKUPUNKTÚRA.

Sőt, a direkt akupunktúrás hatás a gerinc ízület rendszerre többszörösen nagyobb, mint a hagyományos akupunktúra. Ezek a hatások erősítik egymást, és együtt az összhatás egy magasabb fokozatú hatásmechanizmus.

Semmi sem hatásosabb az akupunktúránál erős hátgerinc- és ízületi fájdalmak azonnali enyhítésére. Az akupunktúra megszünteti a migrént, hátfájdalmat, szív panaszokat, csökkenti a stresszt, helyreállítják az energia egyensúlyt. Nagyszerű a hatása ízületi gyulladás, ideg gyulladás, ínhúzódás esetén. Az akupunktúrás kezelést nagyszerűen kiegészíti a csontkovácsolást.

HOGYAN ALKALMAZZUK?

Mikor nem javasolt az applikátorok használata?

 

Terhesség esetén
Daganatos megbetegedés esetén
Bőrbetegség esetén
Pszichés zavar esetén

Nagyon fontos, hogy folyamatos kezelést biztosít otthon minden nap,  akár kúraszerűen, valamint később a gerinc ízület rendszer karbantartására és az egészséges állapot megőrzésére is alkalmas.

 

Teljesen biztonságos és könnyű a használata!

 

Minden egyes betegség estén javasolt a Lotus Klinika orvosával konzultálni a helyes applikátor használatról.

Használata nem javasolt a felsorolt esetekben!

 

 

APPLIKÁTOR TÍPUSOK

 

Két típusú Applikator létezik:

  • statikai használatra (gerinc problémák esetén előnyösebb)
  • és dinamikus használatra görgők (ízületi betegségek esetén előnyösebb)

A gerinc problémák kezelése esetén ellazítja a gerinc melletti izmokat, kényszeríti a gerincet a nyújtásra, az ízületi blokkok levezetésére, különféle deformációk(ferdülés,csavarodás,..) visszafordítására, valamint elmozdult porcokat vagy sérveket a visszahúzódására, gyulladás és a fájdalom szindrómák megszüntetésére, ellátási problémák(helyi vérkeringés és nyirokdrénás) helyreállítására.

Applikátorainkat megtekintheti és megrendelheti webshopunkban!

 

Próbálja ki ezt az egyedülálló kezelési módszert a Lotus Klinikán!

Kérjen időpontot telefonon vagy online!